Koers seizoen 2022 – 2023

Onze koers in iets meer dan een minuut!

Bekijk het filmpje HIER!

En wil je alles nog eens nalezen?

Klik dan hier https://www.gooisvrouwenkoor.nl/koers/

Nagenieten en voorpret

Lieve zangeressen,

Wat hebben we met z’n allen een potje staan genieten op het podium afgelopen zondag! Dat smaakt naar meer. Maar nu eerst de feestelijke afsluiting van dit seizoen en vast even vooruitkijken naar het nieuwe.

Laatste repetitie woensdag 22 juni

Er komen van tevoren nog een aantal dames auditie doen. Inloop vanaf 19.30 uur. Om 20.00 uur beginnen we met zingen, en om 21.30 uur gaat de bar open.

Feest in De Hof woensdag 6 juli

We gaan knallend de zomer in met een picknick-dinner in Stadstuin De Hof. Op veler verzoek – want wat hebben we vanaf het eerste seizoen mooie dingen beleefd op die sprookjesachtige stek in hartje Hilversum! Neem een picknickmand mee, met iets lekkers te eten & bordjes, bestek, servetjes, en als je hebt: een gezellig tuintafelkleed. Drankjes krijgen jullie van het bestuur. We beginnen om 18.30 uur om zoveel mogelijk te profiteren van de mooie zomeravond. Mocht het weer vies tegenzitten dan zorgen wij voor een alternatieve locatie. Let op: dit is geen optreden, maar een onderonsje, dus: members only 😊

Kick off nieuw seizoen zondag 4 september

Wat we gaan doen blijft nog even een verrassing. Kleine hint: richting- en ritmegevoel vereist. Hou de middag vanaf 14.00 uur en de avond gereserveerd; precieze tijden volgen z.s.m.

Kooruitje vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli 2023

Ook de bestemming van dit GVK event blijft nog geheim. Eigen bijdrage: € 250, –. Daarvoor krijg je twee dagen en een overnachting bomvol bijzondere ervaringen. En: je hebt nog een jaar om te sparen.

Contributie 2022/2023

De koorbijdrage gaat omhoog naar € 220. Dit hoef je echter niet in één keer op tafel te leggen: we hebben besloten het seizoen ‘in tweeën te knippen’. Dat werkt als volgt: vóór 1 oktober en vóór 1 februari moet de halfjaarbijdrage van € 110 worden betaald. Jullie krijgen hiervoor een tikkie. In augustus volgt hier meer informatie over. Bij te late betaling betaal je € 15 boete en restitutie van geld dat eenmaal betaald is is niet mogelijk.

Nieuw is ook dat je na de eerste helft van het seizoen kunt opzeggen. Als je uiterlijk 15 januari 2023 meldt dat je niet verder wil met het GVK (Joost mag weten waarom) dan hoef je het tweede deel van de contributie niet te betalen. Het blijft mogelijk om een betalingsregeling met het bestuur te treffen. Schroom niet om op een van ons af te stappen als je dat wil. Nieuwe leden die vanaf nu instromen betalen eenmalig € 25 inschrijfgeld.

Het Zomerconcert nadert ………

Lieve zangeressen,

Wat was het een heerlijke repetitie zaterdag 14 mei in de Regenboogkerk. Het ging al heel goed en we hoorden ook waar we nog de puntjes op de i mogen zetten. We hebben nog 2 repetities (25 mei en 8 juni) en een generale repetitie op 10 juni. Verschillende stemgroepen plannen een extra zangavond tussendoor om vooral de eigen partijen goed in het hoofd te krijgen. Super!

Wat goed is om te weten

We zingen tijdens het concert zonder teksten. Dus ook niet op de telefoon.  Sterker nog, het DRINGENDE verzoek om de telefoon in de kleedkamer te laten – die we natuurlijk afsluiten.

Nu is er nog alle gelegenheid om even tussendoor wat tegen elkaar te zeggen of te vragen. Tijdens het concert staan wij glimlachend én stilzwijgend op het podium tussen de nummers door.

De setlist is bekend én er is nog een wijziging ……..

You’re the voice zingen we niet, omdat we dit nummer nog niet echt lekker onder de knie hebben en het in het geheel ook minder past.

We hebben als alternatief gekozen voor Aquarius en dan de versie Aquarius_let the sunshine in. Dit kennen we goed en natuurlijk repeteren we dit nummer de komende twee weken ook nog.

Meer informatie over de generale repetitie en het concert zelf volgt na 31 mei.

Audities

Op woensdag 22 juni staan de audities gepland. We hebben inmiddels 17 vrouwen die graag auditie komen doen. Echt heel fijn.

Bijna 1 juni

Mocht je toch besluiten om het GVK te verlaten? Laat dat voor 1 juni as weten, via bestuur@gooisvrouwenkoor.nl

LET OP: repetitie woensdag 25 mei as

Eenmalig in de Rex van 19.30 – 21.00 uur

Spring is in the air

Repetitie woensdag 11 mei

We zingen de setlist van 12 juni en natuurlijk nog wat andere nummers. Het is fijn wanneer je de teksten van de nummers van het optreden zoveel mogelijk uit je hoofd kent. Dat zingt lekkerder. Echt waar …..

Extra repetitie

Op zaterdag 14 mei zingen we in de Regenboogkerk samen met het City Orkest. We starten om 13.30 uur en repeteren (met een pauze) tot 16.00 uur. Daarna is er nog een drankje om ook de orkestleden wat beter te leren kennen. En zij ons natuurlijk.

Kaartverkoop zomerconcert

Heb je je familie, vrienden, buren en andere leuke mensen al warm gemaakt voor het zomerconcert op 12 juni aanstaande? De kaartverkoop is gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar op www.mcogebouw.nl/agenda/

Bestuursleden

We hebben besloten om het bestuur uit te breiden naar zes leden – zo kunnen we de klussen beter verdelen en heb je dus minder tijd nodig om bestuurslid te zijn. Lijkt het je leuk om mee te denken over nieuwe plannen en over een zonnige toekomst van het GVK? Laat het weten aan een van ons of stuur een berichtje bestuur@gooisvrouwenkoor.nl. Je kunt natuurlijk ook bij ons terecht wanneer je eerst meer wilt weten.

Audities

Er staan alweer 12 vrouwen op de lijst die in juni auditie komen doen.  Ken je nog vrouwen met een goede Brommer of Alt stem? Haal ze aan boord! Alle andere stemmen zijn ook welkom hoor.

Zomerconcert City Orkest en Goois Vrouwenkoor

Uniek zomerconcert van het City Orkest en Goois Vrouwenkoor!

Kaarten verkrijgbaar op www.mcogebouw.nl/agenda/

Wees er snel bij want op=op!