Lief en leed delen

Lieve zangeressen,

Wat een verdrietige week was het. En wat was het ook weer hartverwarmend hoe er vanuit alle stemgroepen liefdevolle reacties kwamen naar aanleiding van het overlijden van Jolien. Zo tastbaar dat we in ons GVK lief en leed delen. Dat stemt dankbaar.

Herdenken Jolien

Op de repetitie van 9 september staan we stil bij Jolien. We willen jullie vragen om allemaal een waxinelichtje, bij voorkeur in een houder, mee te nemen en lucifers of aansteker. Aan het einde van de repetitie maken we met elkaar een hart van licht. Hiervan maken wij een foto die we aan de familie sturen.

We konden weer zingen

Terwijl de regenboog de hemel kleurde, konden wij proosten op de start van een nieuw – en bijzonder – zangseizoen. Wat een feest was het om weer met elkaar te zingen. Ook al hoorde je vooral jezelf zingen, wat soms best confronterend was :). Het plezier had de overhand.

Repetitie 9 september

Onze tweede repetitie is weer buiten op Landgoed Zonnestraal. op 2 meter, bij je vlaggetje. We starten om 19.30 uur met zingen tot 21.00 uur, zonder pauze. Daarna maken we dan een groot hart voor Jolien. Nadat de foto is gemaakt, kan ieder zijn waxinelichtje weer pakken en het terrein verlaten.

Geef aan je akela vòòr maandagavond (7 september 2020) 20.00 uur door of je bij de repetitie bent op woensdag 9 september a.s. Speciale wensen mbt je plaats op het veld, graag rechtstreeks melden per mail bij ons: bestuur@gooisvrouwenkoor.nl.

Graag weer echt op tijd aanwezig zijn, zodat het qua logistiek allemaal goed gaat. Het is echt de bedoeling dat na afloop van de repetitie (in dit geval de foto) iedereen het terrein verlaat. Hoe verleidelijk ook om daar nog even na te praten. Dat is de afspraak die we hebben gemaakt en daar houden we ons graag aan.

Buiten en binnen

Ook op 23 september repeteren we nog buiten op Landgoed Zonnestraal.

Daarna gaan we naar binnen. We hebben een aantal goede locaties op het oog en zijn in de laatste fase van afstemming. Omdat we ernaar streven met het hele koor te kunnen zingen, vraagt dat nog even tijd. En het gaat lukken of met de hele groep of in twee groepen, daarover later meer.

Koorbijdrage

Zoals al eerder gecommuniceerd hebben we besloten de opzegdatum te verschuiven naar 1 oktober 2020. Als je twijfelt overleg dan met ons, we willen hierin zo flexibel mogelijk zijn. De uiterste betaaldatum voor de koorbijdrage verschuiven we van 1 oktober 2020 naar 1 november 2020. Kan je eerder betalen dan natuurlijk graag. Mocht je liever een betaling in termijnen willen neem dan tzt contact met Grietje op of stuur een mail naar bestuur@gooisvrouwenkoor.nl.

Jubeluitje

Omboeken

Zoals jullie weten hebben wij een groepsticket geboekt naar Dublin op donderdag 10 september heen en vrijdag 11 september terug. Nu wij besloten hebben de groepsboeking bij Ryanair te annuleren doet zich voor jullie de gelegenheid voor om jouw ticket, individueel om te boeken. Daaraan zijn wel kosten verbonden en wel de volgende:

• € 45,- voor het omboeken
  • € 10,- administratiekosten
  • En het prijsverschil tussen het gekochte ticket en het nieuwe ticket.

De ticketprijzen tot en met oktober 2021 staan op de site van Ryanair. Tickets kunnen worden omgeboekt naar een datum waarvan de prijs bekend is, dus tot en met oktober 2021. De kosten van de omboeking moet tegelijk met het omboeken worden betaald.

NB Ryanair biedt op dit moment tickets aan tegen dumpprijzen. Dus als je een ticket wilt, is dat goedkoper dan omboeken.

Wil je omboeken dan moet je morgen, maandag 7 september 2020 een mail sturen naar bestuur@gooisvrouwenkoor.nl met de volgende gegevens:

• Datum waarnaar je om wilt boeken;
  • de bestemming waar je naar toe wilt;
  • de door jouw berekende prijs van de omboeking;
  • jouw mobiele nummer zodat wij je per omgaande een tikkie kunnen sturen.

Alle verzoeken die na maandag 7 september 2020 0.00 uur binnen komen, kunnen we niet meer in behandeling nemen.

Mogelijke teruggave ticketkosten

Er is een aantal zangeressen die een doorlopende annuleringsverzekering hebben. Het zou mogelijk kunnen zijn dat jij de kosten (€ 125,-) terug kunt krijgen via jouw verzekering. Jullie begrijpen dat dit voor ons enorm veel extra werk kan betekenen. Daarom vragen wij je het volgende te doen.

1. Benader eerst jouw verzekeringsmaatschappij en vraag exact wat ze nodig hebben om de kosten te vergoeden.
  2. Stuur een mail naar bestuur@gooisvrouwenkoor waarin heel duidelijk staat wat jij nodig hebt. Vermeld duidelijk jouw naam en mobiele nummer erbij.
  3. Je ontvangt van ons een tikkie voor € 10,- administratiekosten, die wij af moeten dragen.
  4. Het kan zijn dat de brief van de Golden Crew en het bestuur voldoende is voor jouw verzekeringsmaatschappij. Uiteraard brengen we dan geen administratiekosten in rekening. De brief heb je immers al.
  5. Deze mail moet uiterlijk vrijdag 11 september 2020 om 0.00 uur bij ons binnen zijn.

Mocht je nog vragen hebben, stuur ook dan een mail naar bestuur@gooisvrouwenkoor.nl